ΕΛΛΑΔΑ

Πάτσα: "Το παιχνίδι χάθηκε στο 1-2"

Πάτσα: "Το παιχνίδι χάθηκε στο 1-2"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου τόνισε πως στο 2-1 της Παρί το παιχνίδι χάθηκε για τον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στη νέα του ομάδα (Ηρακλής Ψαχνών)

"Η ομάδα ήταν εξαιρετική στα πρώτα 45 λεπτά. Επρεπε να προηγηθεί σ' αυτό το διάστημα κι ήταν άτυχη. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πως τον Ολυμπιακό τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του. Μόλις έγινε το 1-2, το παιχνίδι έδειξε σαν να τελείωσε", είπε αρχικά στον NovaSportfm 94.6 ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Για την απόφαση του να συνεχίσει στον Ηρακλή Ψαχνών, είπε: "Είχα παίξει και στο παρελθόν στη Β' Εθνική με τον ΠΑΣ και ήμουν βέβαιος πως η ομάδα θα ανέβει κατηγορία. Στον Ηρακλή Ψαχνών με προσέγγισε πολύ όμορφα ο κ. Στούπας. Με πολλή ζεστασιά. Δεν μπορούσα να του πω "όχι", έτσι όπως μου συμπεριφέρθηκε. Ηρθε κοντά μου και μου έδειξε πως με θέλει πολύ στην ομάδα. Ομάδα που έχει και φιλοδοξίες. Γι' αυτό και ήρθα. Αν δεν υπήρχε πλάνο, δεν θα υπέγραφα. Ολοι στον σύλλογο είναι φιλόδοξοι άνθρωποι. Πιστεύω πως ήρθα λόγω του προέδρου".

Για το αν αισθάνεται ηγέτης της ομάδας, τόνισε: "Αυτό πρέπει να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Σαν όνομα ναι, μπορώ να το πω. Ο,τι κι αν έχω κάνει στο παρελθόν, ευχαριστώ τον Θεό που με έχει βοηθήσει. Αλλά τώρα πρέπει να δείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορώ. Και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα. Αισθάνομαι κομμάτι της".

Για το φετινό στόχο της ομάδας, είπε:

"Αν ρωτήσεις όλους στην ομάδα, στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε την άνοδο. Γιατί να μην έρθει; Εχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες και γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Δεν το λέω επειδή όλοι οι ποδοσφαιριστές πάντα το αναφέρουν. Πραγματικά γίνεται καλή δουλειά. Βέβαια θέλουμε ακόμη χρόνο για να γίνουμε ομάδα και σύνολο. Η κατηγορία είναι ένας μαραθώνιος".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ