ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Ξεχάστε τον Άρη"

Πατέρας: "Ξεχάστε τον Άρη"
INTIME SPORTS

Μήνυμα Πατέρα μετά την τελευταία προπόνηση των πράσινων επί ελληνικού εδάφους: "Ξεχάστε τον Άρη και ετοιμαστείτε για το ματς με τον Μπαρτσελόνα". Στο Καμπ Νου είναι πιθανό να βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη το βράδυ είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον των πράσινων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και γι' αυτό το λόγο ο Νικόλας Πατέρας μίλησε στους ποδοσφαιριστές των πράσινων στην προπόνηση της Κυριακής.

"Το ματς με τον Αρη τελείωσε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό με τον Μπαρτσελόνα. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να σταθούμε ως Παναθηναϊκός", ήταν τα λόγια του προέδρου του "τριφυλλιού" στους παίκτες της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο να βρεθεί τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με σκοπό να εμψυχώσουν την ομάδα.

Τέλος οι άνθρωποι των πράσινων είναι ενοχλημένοι με την στάση του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τα PrasinaNea.gr άφησαν να εννοηθούν τα εξής:

" Κι εμείς θα μπορούσαμε να βγάλουμε ανακοίνωση για την πρόσληψη του Γκαγκάτση, αλλά δεν το κάναμε. Θεωρούμε ότι αυτά δεν βοηθούν το κλίμα καλής θέλησης που πρέπει να υπάρχει», τονίζουν μεταξύ άλλων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ