ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πατούλης: "Δεν είχαμε ενημερωθεί για τη Ριζούπολη, τη Δευτέρα θα αποφασίσουμε"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. "Δεν είχαμε ενημερωθεί για τη Ριζούπολη" αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του.

Το γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιουλίου, μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με σκοπό την ενημέρωσή του Περιφερειάρχη για τα κριτήρια και τα στοιχεία πάνω στα οποία αποφασίστηκε η επιλογή της Ριζούπολης ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, " η συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων δόθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση της διοίκησης της Περιφέρειας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί, 20 Ιουλίου, στο γραφείο του τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα κριτήρια και τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν, για να δώσουν τη συγκατάθεση τους για να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Με δεδομένο ότι η συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων δόθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση της διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου, μετά μάλιστα από την αναβολή που δόθηκε από πλευράς Αστυνομίας στην προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα , στη συνάντηση της Δευτέρας στην Περιφέρεια θα τεθούν όλα τα δεδομένα και θα ληφθούν αποφάσεις, που στόχο έχουν τη διαφύλαξη του κύρους της Περιφέρειας Αττικής και την ασφαλή για όλους διεξαγωγή του τελικού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ