ΑΡΣΕΝΑΛ

Πατέρας Ράμστντεϊλ: "Έχασε το χαμόγελό του στην Άρσεναλ"

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ υπερασπίζεται την εστία της Άρσεναλ σε διεθνές φιλικό το καλοκάιρι με επίλεκτη ομάδα παικτών από το MLS
Ο Άαρον Ράμσντεϊλ υπερασπίζεται την εστία της Άρσεναλ σε διεθνές φιλικό το καλοκάιρι με επίλεκτη ομάδα παικτών από το MLS © 2023 ALEX BRANDON / AP IMAGES

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ βρίσκεται στη σκιά του Νταβίντ Ράγια και όπως δήλωσε ο πατέρας του το γεγονός ότι είναι η δεύτερη επιλογή στην Άρσεναλ τον έχει κάνει να χάσει το χαμόγελό του.

Η άφιξη του Νταβίντ Ράγια στο Έμιρεϊτς το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Μπρέντφορντ άλλαξε τις ισορροπίες για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ της Άρσεναλ.

Κι αυτό γιατί μετά από δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ενδεκάδα της ομάδας, το τελευταία διάστημα κάθεται στον πάγκο, βλέποντας τον χρόνο του να μειώνεται δραστικά ύστερα από τις 85 εμφανίσεις του με τη φανέλα των "Κανονιέρηδων" από το καλοκαίρι του 2021, όταν πήρε μεταγραφή από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πατέρας του Άγγλου τερματοφύλακα δήλωσε πως ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος με την εξέλιξη αυτή κι έχει χάσει το χαμόγελό του.

"Ο Άαρον έχασε αυτό το χαμόγελο που είχε όταν κρατούσε την μπάλα. Κι είναι δύσκολο. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον βλέπεις εκεί κι όλοι λέμε "πρέπει να συνεχίσεις να χαμογελάς" και συνέχισε:

"Ο Νταβίντ Ράγια είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και δεν φταίει αυτός. Ο Άαρον λέει πως ο Ράγια είναι ένας υπέροχος τύπος, δουλεύει σκληρά μαζί του και προσπαθεί να τον βοηθήσει όσο μπορεί".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ