ΚΑΣΕΤΑ GATE

Πατέρας: "Έκλαιγε ο Δαλούκας"

Πατέρας: "Έκλαιγε ο Δαλούκας"
INTIME SPORTS

Ο Νικόλας Πατέρας είπε στον εισαγγελέα ότι ο Δαλούκας έβαλε τα κλάματα σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, λέγοντας στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι δέχεται απειλές και πως σκεφτόταν μέσα στην απελπισία του να αυτοκτονήσει!

Μετά την είδηση ότι ο Νικόλας Πατέρας παραδέχθηκε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Δαλούκα, στην αλυσίδα των γεγονότων έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι ο πρώην διαιτητής είχε πει στο μέτοχο των "πρασίνων" ότι σκεφτόταν να βάλει τέρμα στη ζωή του, λόγω των πιέσεων που δεχόταν για να μη μιλήσει.

Ο εισαγγελέας ρώτησε το Νικόλα Πατέρα αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τις πιέσεις που δέχθηκε ο Δαλούκας, από παράγοντα της Superleague για να σφυρίξει υπέρ του Άρη, με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να απαντάει αρχικά, σύμφωνα πάντα με τη SportDay:

" Από ανώνυμα τηλεφωνήματα λίγο πριν ή λίγο μετά την ανάληψη της προεδρίας μου τον Σεπτέμβριο του 2010, πληροφορήθηκα ότι κάτι θα συμβεί στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός και πως κάποιοι ενδιαφέρονται να αδικηθεί η ομάδα μου", ενώ στη συνέχεια ο γνωστός εφοπλιστής συνέχισε, λέγοντας:

" Ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρώτην πρόεδρος της Superleague είχα πάντα επαφές με παράγοντες του ποδοσφαίρου, προέδρους ομάδων και διαιτητές. Ουδέποτε χρησιμοποίησα τις θέσεις μου αυτές για να επηρεάσω ή να απειλήσω διαιτητή. Αποφάσισα να τηλεφωνήσω στο διαιτητή Δαλούκα, ο οποίος είχε μόλις οριστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να τον ρωτήσω ευθέως αν κάποιος προσπάθησε να τον επηρεάσει, ώστε να παίξει εναντίον της ομάδας μου. Ο διαιτητής Δαλούκας μου απάντησε ότι:

"Πρόεδρε, εγώ θα σφυρίξω ό,τι βλέπω και δεν μασάω ή δεν ακούω από απειλές". Έπειτα από αυτό το τηλεφώνημα ένιωσα καθησυχασμένος και επικοινώνησα ξανά με τον διαιτητή Δαλούκα, μετά το παιχνίδι, που του διαμαρτυρήθηκα ότι στο 2ο ημίχρονο σφύριζε 70% υπέρ του Άρη και κατά του Παναθηναϊκού.

Προσπάθησα αρκετές φορές, σε επικοινωνίες που είχα μαζί του, να μου αποκαλύψει ποιος τον απείλησε και ποιος του ζήτησε να παίξει υπέρ του Άρη και αρνιόταν επίμονα να μου απαντήσει. Στη συνέχεια παραιτήθηκε και έκτοτε αρκετές φορές προσπάθησα να τον πείσω να μου αποκαλύψει τι είχε συμβεί στο εν λόγω παιχνίδι αλλά ήταν πάντοτε ήταν αρνητικός".

"Είχε σκεφτεί μέχρι και να... αυτοκτονήσει"

Στη συνέχεια ο Νικόλας Πατέρας εξηγεί στον εισαγγελέα τι συνέβη στο τηλεφώνημα που είχε με τον Δαλούκα μετά την επίσκεψη του Αλέξη Κούγια στο γραφείο του:

" Όταν πριν από περίπου ένα μήνα με επισκέφτηκε ο κ. Άλέξης Κούγιας και μου μετέφερε το περιεχόμενο των κασετών και τους διαλόγους πήρα τηλέφωνο τον κύριο Δαλούκα και του είπα πως έμαθα την αλήθεια. Έβαλε τα κλάματα και μου είπε ότι εδώ και μήνες απειλείται η ζωή του και αυτή της οικογένειάς του και γι' αυτόν τον λόγο φοβόταν να μου μιλήσει. Μεταξύ των άλλων μου είπε μέσα στη γενικότερη απελπισία του ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει".

Μπορείτε να δείτε όλο το χρονικό του Κασέτα gate στο Sport24.gr.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ