ΚΑΣΕΤΑ GATE
 

Παρασκευή 02 Μαρ. 2018

ΑΝΑΚΟΙΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η UEFA χαιρετίζει τη δικαστική απόφαση για το Koriopolis

Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση για την καταδίκη 16 δικαστική ατόμων από το σκάνδαλο Koriopolis, περιγράφοντας τον τρόπο συνεργασίας της με τις ελληνικές αρχές.

Πέμπτη 01 Μαρ. 2018

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ

Γιατί δεν υποβιβάζονται Αστέρας και Λεβαδειακός

Πολύς κόσμος ρωτάει αν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έχουν πρόβλημα μετά τις τιμωρίες των Κομπότη, Μπάκου και Μποροβήλου για το Koriopolis και αν υφίσταται θέμα με την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία. Το Sport24.gr δίνει τις απαντήσεις.

Τετάρτη 28 Φεβ. 2018

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Οι οριστικές ποινές για το Koriopolis

Στον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Γιώργο Τσακογιάννη, επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή για το Koriopolis: φυλάκιση 10 ετών και 10 μηνών! Βαριές και εφέσιμες ποινές σε Μπέο, Κομπότη, Μποροβήλο, Μπάκο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ένοχοι για το Koriopolis οι Μπέος, Κομπότης, Τσακογιάννης, Α. Παπαδόπουλος

Ανακοινώθηκαν από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων οι ένοχοι για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Τσακογιάννης, Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Μπάκος.

Τρίτη 05 Δεκ. 2017

ΜΠΕΟΣ, ΚΟΜΠΟΤΗΣ, ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ, ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Koriopolis: Οι 30 που πρότεινε για ενόχους η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, πρότεινε να κριθούν ένοχοι 30 εμπλεκόμενοι. Ποιοι απαλλάχθηκαν ανάμεσα σε άλλους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"

Koriopolis: Αυτοί είναι οι 7 στημένοι αγώνες σύμφωνα με την εισαγγελέα

Να κριθούν ως χειραγωγημένοι επτά αγώνες που διεξήχθησαν την σεζόν 2010-2011 πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση των στημένων αγώνων, το επονομαζόμενο ως Koriopolis.

Τετάρτη 18 Οκτ. 2017

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 84 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Τέλος οι απολογίες για το Koriopolis, ακολουθεί η πρόταση της εισαγγελέως

Oλοκληρώθηκαν την Τετάρτη (18/10) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι απολογίες των 84 κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Σειρά πλέον παίρνει η πρόταση της εισαγγελέως.

Τρίτη 23 Μαϊ. 2017

ΑΠΑΛΛΑΓΗ Η ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ

Άκυρες οι συνομιλίες του υπερκοριού για το "Koriopolis"

Το A' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και ουσιαστικά κήρυξε άκυρες τις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

Δευτέρα 27 Μαρ. 2017

ΔΕΝ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ

Οριστικά δεν καταθέτει στο "Koriopolis" ο Μαρινάκης

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν εμμένει στην κλήση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα από την άρνησή του.

Παρασκευή 27 Ιαν. 2017

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ "KORIOPOLIS"

Ποινή φυλάκισης σε Θωμά Μητρόπουλο και Ριαβόγλου

Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκαν από το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων ο Θωμάς Μητρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου - δύο και τεσσάρων ετών αντίστοιχα - για το μικρό "koriopolis", για το οποίο είχαν τιμωρηθεί και σε πρώτο βαθμό, αλλά είχαν ασκήσει έφεση.

Δευτέρα 23 Ιαν. 2017

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Πρόταση για ενοχή Θωμά Μητρόπουλου και Ριαβόγλου στο μικρό "koriopolis"

Ποια είναι η πρόταση από την εισαγγελέα έδρας Βιργινία Σακελλαροπούλου για τους Μητρόπουλο, Ριαβόγλου.

Δευτέρα 14 Δεκ. 2015

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕ

Σε αργία από τον δήμο Βόλου ο Μπέος

Παρέλαβε την διαπιστωτική πράξη από την θέση του δημάρχου έπειτα από την παραπομπή του σε δίκη για το "koriopolis". Προσφεύγει άμεσα στο ΣτΕ.

Παρασκευή 04 Δεκ. 2015

ΑΠΟ ΤΟ 2016 Η ΔΙΚΗ

Διεκόπη η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη

Η εκδίκαση της έφεσης του Μάκη Ψωμιάδη και των άλλων κατηγορουμένων στο Γ' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση "koriopolis" διεκόπη. Διαβάστε πότε θα συνεχιστεί.

Πέμπτη 03 Δεκ. 2015

ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ

Στο Εφετείο για το "koriopolis"

Στο Γ' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αρχίζει την Παρασκευή 4/12 η εκδίκαση της έφεσης των Μάκη Ψωμιάδη, Θωμά Μητρόπουλου, Κωνσταντίνου Ριαβόγλου, Διονύση Κωτούλα και Περικλή Αμανατίδη για την πρώτη δίκη των "στημένων" αγώνων του 2011.

Τρίτη 10 Νοε. 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ

Τον Απρίλιο στα δικαστήρια το "Koriopolis"

Στις 15/4/2016 αρχίζει η δίκη των "στημένων" αγώνων του 2011 στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων με 85 κατηγορούμενους. Διαβάστε αναλυτικά τα ονόματα.

Πέμπτη 30 Ιουλ. 2015

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Οι 69 που "απαλλάσσονται"

Από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Δημήτρη Καλόπουλο και τον Σπυρίδωνα Τρύφωνα, διαιτητές του επεισοδιακού ντέρμπι των "αιωνίων" τον Φεβρουάριο του 2011. Το Sport24.gr παρουσιάζει τη λίστα με τους κατηγορούμενους του "koriopolis" που απαλλάχθηκαν από το συμβούλιο Εφετών.

ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ, ΜΠΕΟΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

Οι 85 κατηγορούμενοι για το "koriopolis"

Διαβάστε στο sport24.gr ποιοι είναι οι 85 άνθρωποι του ποδοσφαίρου που θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για την υπόθεση των "στημένων αγώνων" του 2011.

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΟΙ 85 ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Απαλλάσσεται οριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Την παραπομπή 85 κατηγορουμένων, κυρίως παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών. Απαλλάσσεται οριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247.gr

Τρίτη 28 Ιουλ. 2015

ΑΠΟ 93 ΣΕ 84 ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Νέα πρόταση για απαλλαγή Μαρινάκη

Μετά τον εισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιο και ο εισηγητής του συμβουλίου Εφετών, Ιωάννης Τζιμπλάκης, προτείνει την απαλλαγή του για το "koriopolis". Τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Δευτέρα 27 Ιουλ. 2015

ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το "Koriopolis"

Το δικαστικό συμβούλιο ολοκλήρωσε τα βουλεύματα για τους 153 κατηγορούμενους για τους "στημένους" αγώνες του 2011 για τους οποίους ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος είχε προτείνει την παραπομπή σε δίκη για 93.

Παρασκευή 17 Απρ. 2015

''ΘΑ ΑΘΩΩΘΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ''

Μπέος: ''Πρεμούρα για Μαρινάκη ο Πούλιος''

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι θα αθωωθεί μετά την αποπομπή του από τον αντεισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Πούλιο, για τον οποίο ανέφερε ότι είχε ''πρεμούρα στο πώς να προτείνει την απαλλαγή του κ. Μαρινάκη''.

Τρίτη 14 Απρ. 2015

ΣΕ 3.000 ΣΕΛΙΔΕΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ

Τα ονόματα του "Κασέτα Gate"

Με καθυστέρηση σχεδόν μίας τετραετίας οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των “στημένων αγώνων” του 2011 θα ενημερωθούν αύριο αν παραπέμπονται σε δίκη ή όχι.

Τρίτη 07 Απρ. 2015

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ώρα της κρίσης για το "Κασέτα Gate"

Οι στημένοι αγώνες του 2011, η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το ποδόσφαιρο, το επονομαζόμενο Koriopolis ή Κασέτα Gate, έχει μπει στην τελική ευθεία. Το Sport24.gr θυμίζει, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του αντιεισαγγελέα, Παναγιώτη Πούλιου.

Δευτέρα 06 Απρ. 2015

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Τα στημένα του 2011 στην τελική ευθεία

Ο αντιεισαγγελέας, Παναγιώτης Πούλιος, ολοκλήρωσε την πρότασή του για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 σχετικά με το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη και με ποιες κατηγορίες.

Σάββατο 22 Ιουν. 2013

ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δύο χρόνια από το "κασέτα gate"

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τα "ύποπτα παιχνίδια". Διαβάστε σε ποιον αριθμό έχουν φτάσει οι κατηγορούμενοι, ποιοι είναι ακόμη προφυλακιστέοι και τι συνέβη με τις ομάδες που εμπλέκονταν στην υπόθεση

Παρασκευή 19 Οκτ. 2012

ΕΛΛΑΔΑ | ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

Αποφυλακίζεται και ο Τσακογιάννης

Η αίτηση αποφυλάκισης του πρώην μεγαλομετόχου της Ηλιούπολης, Γιώργου Τσακογιάννη, έγινε δεκτή με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 350.000 ευρώ.

Παρασκευή 13 Ιαν. 2012

ΣΤΗΜΕΝΑ | ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένουν στη φυλακή Μπέος-Τσακογιάννης

Νέα αρνητική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών στα αιτήματα για αποφυλάκιση που κατέθεσαν Αχιλλέας Μπέος και Νίκος Τσακογιάννης.

Τετάρτη 07 Δεκ. 2011

ΕΛΛΑΔΑ | ΠΡΟΣΩΠΑ

Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος προσέφυγε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων με σκοπό την αποφυλάκιση του.

Παρασκευή 16 Σεπ. 2011

ΨΩΜΙΑΔΗΣ | ΣΥΛΛΗΨΗ

Στο δικαστήριο ο Μάκης στο αυτόφωρο μητέρα μοντέλου

Ο Μάκης Ψωμιάδης παρουσιάστηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και το μεσημέρι κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία η θεία γνωστού μοντέλου. Πρόκειται για τη γυναίκα που "νοίκιαζε" το σπίτι στον πρώην παράγοντα της Καβάλας. Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Sport24.gr.

Δευτέρα 20 Ιουν. 2011

ΚΑΣΕΤΑ GATE | ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΓΙΑ-ΜΠΕΟΥ

Κούγιας: "Ο Μπέος στήνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Χείμαρρος ήταν ο Αλέξης Κούγιας σε παρεμβολή του στην εκπομπή "Η Δίκη" στο Βlue Sky μιλώντας με βαριές κουβέντες για τον Αχιλλέα Μπέο, μετά την μήνυση κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου. "Να έρθει στην καφετέρια στην Πλατεία Ελευθερίας να μας συλλάβει" η απάντηση Μπέου που κυμάνθηκε σε ανάλογο ύφος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24