ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Αγαπάμε τον Παύλο"

Πατέρας: "Αγαπάμε τον Παύλο"
Πατέρας, Παναθηναϊκός

Πατέρας: "Αγαπάμε τον Παύλο, όλοι. Aισιόδοξος για Βιγιαρεάλ". Πετρόπουλος: "Θα τα καταφέρουμε..."

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Σήμερα όλα πήγαν καλά, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε το μυαλό των παικτών βρισκόταν στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Για αυτόν τον αγώνα είμαι αισιόδοξος. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα με ευρωπαϊκή κατάρτιση. Ευχομαι να τα πάμε καλά. Το αποψινό παιχνίδι ήταν ωραίο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Τώρα κοιτάμε την επόμενη υποχρέωση".

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου, πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να βρίσκεται -14 βαθμούς μακριά από την κορυφή, με τόσα χρήματα που έχουν ξοδέψει φέτος, τόνισε: " Εμείς αγαπάμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όλοι. Είμαστε ενωμένοι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή εστιάζουμε στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι της παρούσης".

Σε ερώτηση τέλος, αν υπάρχει πρόβλημα στον πολυμετοχικό, είπε: " Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Προχωρούμε ενωμένοι και βάζουμε πάνω από όλα το καλό του Παναθηναϊκού".

Πετρόπουλος: "Με οδηγό την Ιντερ"

Οδηγό το ματς στο Μιλάνο με την Ιντερ έθεσε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των "πράσινων", Αντώνης Πετρόπουλος, ενόψει του ματς με την Βιγιαρεάλ για να τα καταφέρει η ομάδα του: " Είναι μια καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί συνεχώς στις πρώτες θέσεις, αλλά αν εμφανιστούμε όπως πρέπει μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Με οδηγό την απόδοσή μας με την Ίντερ θα τα καταφέρουμε.

Σήμερα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μια δυνατή ομάδα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Ψάξαμε από την αρχή να βάλουμε ένα γκολ. Στη συνέχεια, αφού έγιναν και οι αλλαγές, προσπαθήσαμε περισσότερο και πετύχαμε το γκολ. Έπειτα βάλαμε και το δεύτερο και, έτσι, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

(σε ερώτηση για το ματς με τον Ολυμπιακό) Στο Καραϊσκάκη θα παίξουμε για τον κόσμο μας. Η βαθμολογία δεν παίζει ρόλο, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα πάμε για το διπλό



."

Ρουκάβινα: "Είμαι αισιόδοξος..."

Πειθαρχία και πάθος είναι για τον Αντε Ρουκάβινα τα στοιχεία που θα πρέπει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο "Μαδριγάλ" για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός των "πράσινων" μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και το επόμενο με την Βιγιαρεάλ.

" Δεν ήταν εύκολη η νίκη μας, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από εδώ και πέρα έχουμε το ματς την Τετάρτη με τη Βιγιαρεάλ. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο εκεί μέσα και πιστεύω ότι αν έχουμε την πειθαρχία, το πάθος κι όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, τότε θα πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Ρεκόμπα: "Θέλω να περάσει ο Παναθηναϊκός"

Η παρουσία του "κοσμεί" το ελληνικό πρωτάθλημα και επειδή ο Ρεκόμπα είναι μεγάλος παίκτης και εκτός γηπέδων αναφερόμενος στο γεγονός αυτό, θέλει να προκριθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βιγιαρεάλ, στην επικείμενη αναμέτρησή τους.

"Επειδή αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλω να περάσει ο Παναθηναϊκός. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει φαβορί και μπορεί να πάρει την πρόκριση. Σήμερα, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, ενώ εμείς όχι"

Εστογιανόφ: "Δίκαια ο νικητής"

Για την δίκαιη νίκη των "πράσινων", την καλή παρουσία του Γκαλίνοβιτς αλλά και την ευχή να περάσει ο Παναθηναϊκός την Βιγιαρεάλ, μίλησε και ο Εστογιανόφ, ο εκ των διακριθέντων του Πανιωνίου.

" Ο Παναθηναϊκός είναι δίκαια ο νικητής, αφού είχε και σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά του που απέκρουσε κάποιες καλές ευκαιρίες που κάναμε. Εύχομαι στην Ισπανία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και στην Αθήνα για να προκριθεί".

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ