ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Σας αγαπώ και νιώθω ευλογημένος, του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα"

Πασχαλάκης: "Σας αγαπώ και νιώθω ευλογημένος, του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε μία σύντομη και συνάμα συγκινητική ομιλία προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία του Δικεφάλου τη νέα του σεζόν.

Μετά από πέντε γεμάτες σεζόν στον ΠΑΟΚ, διάστημα στο οποίο πανηγύρισε 1 πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν θα φοράει τα ασπρόμαυρα την επόμενη, με τις δύο πλευρές να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

Η αγάπη του όμως για τον Δικέφαλο είναι αδιαπραγμάτευτη και θέλησε να τη δείξει στο φινάλε του τελικού του Κυπέλλου και της ήττας από τον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή κίπερ να προχωράει σε μία μικρή ομιλία προς τους συμπαίκτες του την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης δημοσίευσε την Τετάρτη (25/5) στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

"Είμαι στενοχωρημένος και χαρούμενος, γιατί τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα ξεκινάμε. Σηκώστε το κεφάλι. Είμαι σίγουρος για εσάς και πιστεύω πως του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα. Εγώ τελείωσα από τον ΠΑΟΚ.

Σας εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σας, τα καλύτερα για τις οικογένειές σας. Σας αγαπώ όλους παιδιά. Σας αγαπώ και νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να σχολιάζει από την πλευρά της:

"Η θέση του στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι εξασφαλισμένη. Τη φανέλα με το 31 δικαιωματικά μπορεί να την πάρει σπίτι του, αφού όλοι πλέον την έχουν συνδεδεμένη με την τρέλα του, την αυτοθυσία του, τη φωνή του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι και Superman και Goldkeeper και θα είναι για πάντα ένας από τους Invincibles".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ