ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πασχαλάκης: "Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι της ομάδας του παρά την πικρία της ήττας.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνας στους "Ζωσιμάδες" ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δήλωσε: "Ξεκινήσαμε καλά, το παιχνίδι φαινόταν ότι θα πάει στη δύναμη και όποιος σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε και τη νίκη γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι κάπως δύσκολος. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε πρόσωπα και τακτική για να μας αντιμετωπίσει, φάνηκε ότι μας υπολογίζει, έχει αλλάξει επίπεδο, θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας, το γκολ μπήκε με περίεργο τρόπο, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις, το θέμα είναι να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να δίνεις τα χέρια. Μας μένει μία πικρία από την ήττα. Στόχος μας είναι να είμαστε όλο και πιο κοντά στην πεντάδα.

Το πιο δύσκολο είναι ότι χάσαμε στην έδρα μας γιατί δεν πρέπει να κοιτάμε ομάδες και πρόσωπα. Έχουμε ένα σταθερό πλάνο, με βάση αυτό προχωράμε, παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας κατά την άποψή μου, άσχετα με τη βαθμολογία. Είμαστε ευχαριστημένοι με το παιχνίδι μας αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Με άλλες ομάδες που παρουσιαστήκαμε το ίδιο δυνατοί κερδίσαμε.

Είναι μια δύσκολη απόκρουση, γιατί ήταν πλάτη ο αμυντικός μου αλλά μπήκε με αυτό τον τρόπο το γκολ, στην προπόνηση κάνουμε πολλά πράγματα αλλά πρέπει να κρατάμε το μηδέν πίσω και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και μαχητικό, ειδικά στο γήπεδο που αγωνιζόμαστε. προσπαθούμε να δίνουμε το 100% και αν δεν κερδίζουμε να δίνουμε και το χέρι μας. Έχουμε αλλάξει επίπεδο απ’ το καλοκαίρι και όλα αυτά δείχνουν μια ομάδα με μέταλλο".

Κοζορώνης: " Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και όλα θα πάνε καλά"

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης από την πλευρά του, ανέφερε πως το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πως σε ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει τις φάσεις που σου προκύπτουν να τις κάνεις γκολ αν θες να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: "Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, ακόμα και μετά το 1-0 είχαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να φέρουμε το ματς στα ίσια, οι συνθήκες του γηπέδου δεν βοήθησαν για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, κοιτάμε μπροστά, έχουμε ματς Κυπέλλου και θα πάρουμε ό,τι μπορούμε στα ματς που έρχονται.

Όλα μπαίνουν, όλα χάνονται και σε τέτοια αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ δύσκολα παίρνεις αποτέλεσμα, εμείς δεν το κάναμε και μοιραία δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Γενικά, στο πλάνο μας είναι να είμαστε συμπαγείς, το καταφέρνουμε ειδικά στην έδρα μας, δεν πήγε κάτι λάθος, έκανε φάσεις και ο ΠΑΟΚ, δεν κάναμε κάποιο τρομερό λάθος, ήμασταν αρκετά καλοί κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Γενικά το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, βλέπουμε ομάδες με σκαμπανεβάσματα και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είδαμε και τώρα ο Ατρόμητος που κυνηγάει να μπεις την πεντάδα να χάνει από την Κέρκυρα, νομίζω ότι σε αυτά που πέρασαν τα παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα, με τον Πανιώνιο τα καταφέραμε, με τον ΠΑΟΚ όχι, συνεχίζουμε. Δεν έχουμε άσχημο μπάτζετ, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, μόνο ένας παίκτης έφυγε, δεν ξέρω αν θα καλυφθεί η θέση του, έχουμε πολύ καλή ομάδα, βάθος και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ