ΗΡΑΚΛΗΣ

Πασάς: "Ψυχολογική ώθηση η νίκη επί της ΑΕΚ"

Πασάς: "Ψυχολογική ώθηση η νίκη επί της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μίλησε ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Γιάννης Πασάς.

Ο Ηρακλής κέρδισε την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των play offs της Football League, γεγονός που δίνει σημαντική ψυχολογική ώθηση στον "Γηραιό" σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, ο Γιάννης Πασάς.

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή εξέφρασε την πίστη του πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να τα καταφέρουν και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Skoda Ξάνθη:

"Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε του τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικό από ψυχολογικής πλευράς ότι ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στα πλέι οφ με νίκη και όχι επειδή αυτή επιτεύχθηκε κόντρα στην ΑΕΚ.

Σειρά έχει ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με την Ξάνθη. Θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο προπονητής μας θα μας πει πως θα παίξουμε και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Το πρωτάθλημα είναι το σημαντικότερο, αλλά εδώ που φτάσαμε στο Κύπελλο, θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό και γιατί όχι να το πάρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας και στα καλά και στα άσχημα και ελπίζω να γιορτάσουμε όλοι μαζί σε περίπου έναν μήνα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ