ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: "Δεν επικοινωνήσαμε με την ΕΠΟ, να ορίσετε το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες"

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πριν από τον αναβληθέντα αγώνα με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πριν από τον αναβληθέντα αγώνα με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανάρτησή του στο Facebook τόνισε ότι ποτέ δεν επικοινώνησε με την ΕΠΟ για την κατάσταση των Ζωσιμάδων, ενώ ζήτησε να οριστεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του.

Μετά από την ανακοίνωση από το ΠΕΑΚΙ που έλεγε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση, η ΕΠΟ πήρε θέση και απάντησε με επίσημη ανακοίνωση της στο γιατί πήρε την απόφαση να ορίσει τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και όχι στους .Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε εκ νέου με ανάρτησή του στο Facebook. Οι Ηπειρώτες τόνισαν ότι ποτέ δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με την ΕΠΟ, ενώ ζήτηση να οριστεί κανονικά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

"Ποτέ δε ζητήθηκε αλλαγή έδρας από την Car.gr ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για την 1η αγωνιστική της 7ης φάσης μετά την αναβολή της προηγούμενης Πέμπτης από το διαιτητή της αναμέτρησης, που και τότε ζητούσαμε ξεκάθαρα να γίνει το παιχνίδι, αλλά και αντίστοιχα ποτέ δεν έγινε καμία επικοινωνία με την ΕΠΟ που να ζητηθεί δέσμευση από την ΠΑΕ για την κατάσταση των Ζωσιμάδων, γεγονός το οποίο διαψεύδουμε.

Να ορίσετε κανονικά το παιχνίδι στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ και αφήστε τις "αναληθείς" αναρτήσεις δήθεν για την αποκατάσταση της αλήθειας!"

Η ανάρτηση του ΠΑΣ Γιάννινα
Η ανάρτηση του ΠΑΣ Γιάννινα FACEBOOK PRINTSCREEN


Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ