ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Ο ΠΑΣ Γιάννινα αρνήθηκε να δεσμευθεί για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου"

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση της πήρε απάντησε στο γιατί πήρε την απόφαση ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό να γίνει στο Αγρίνιο.

Η ΕΠΟ πήρε θέση και απάντησε με επίσημη ανακοίνωση της στο γιατί πήρε την απόφαση να ορίσει τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και όχι στους "Ζωσιμάδες". Αυτό γιατί μετά την απόφαση της ΕΠΟ υπήρξαν τόσο φωτογραφίες όσο και επίσημη ανακοίνωση από το ΠΕΑΚΙ που έλεγαν πως ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση.

Η απάντηση της ΕΠΟ που ήρθε με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει πως οι άνθρωποι του ΠΑΣ δεν μπορούσαν να δεσμευθούν για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της ομάδας των Ιωαννίνων έδινε αντικρουόμενες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφορικά με τον ορισμό του αναβληθέντος αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

Στη διάρκεια των πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών, τις τελευταίες 48 ώρες, μεταξύ των κ.κ. Χριστοβασίλη και Γαβριηλίδη, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του "Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες".

Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική επίσημη γραπτή ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Κατόπιν τούτων, και με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες του 48ώρου που προβλέπει ο Κ.Α.Π., η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., σε εφαρμογή των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, το οποίο εγγυάται τη διεξαγωγή του αγώνα".

TAGS ΕΠΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ