ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα ο Περέα, δεν παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Χουάν Χοσέ Περέα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χουάν Χοσέ Περέα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Χουάν Χοσέ Περέα δεν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς την Παρασκευή (13/5) αισθάνθηκε αδιαθεσία, λόγω γαστρεντερίτιδας, και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Συμπτώματα εμφάνισε και ο Αντώνης Οικονομόπουλος.

Απρόοπτο για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Χουάν Χοσέ Περέα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (14/5, 20:00 COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Ο Κολομβιανός επιθετικός αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί την Παρασκευή (13/5) στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ως εκ τούτου, ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τους πράσινους στον 22χρονο, ενώ την ίδια στιγμή συμπτώματα εμφάνισε και ο Αντώνης Οικονομόπουλος.

Με κίνδυνο τη μετάδοση του ιού στους υπόλοιπους παίκτες ενόψει και του επόμενου αγώνα με τον Άρη, οι άνθρωποι της ομάδας "κατέβασαν" αυτοκίνητο από τα Γιάννενα για να τους μεταφέρει, ώστε να μην βρίσκονται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο πούλμαν.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ