ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην έφεση για το -5, υποστήριξε την αθωότητά του και ζήτησε άμεση έκδοση της απόφασης

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το τρίποντο που πέτυχαν
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το τρίποντο που πέτυχαν EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών με την ομάδα των Ιωαννίνων να υποστηρίζει την αθωότητα της και επιπλέον να ζητάει άμεση έκδοση της απόφασης.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/3) το μεσημέρι η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών για παραβάσεις στη μεταβίβαση των μετοχών της το 2015.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων ήταν αποφασισμένοι να αποδείξουν την αθωότητα τους και εκπροσωπήθηκαν στην έφεση από την κα Σεβαστοπούλου και τον κ. Λαζάνη ενώ είχαν μαζί τους και μια γνωμοδότηση του καθηγητή διοικητικού δικαίου του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λαζαράτου με την οποία θέλησαν να δείξουν πως όλα έγιναν νομότυπα.

Ενώ ο κ. Λαζάνης επικεντρώθηκε στην παραγραφή της υπόθεσης καθώς έχουν περάσει επτά χρόνια και ακόμα και αν η επιτροπή δεν έχει πειστεί για την αθωότητα του ΠΑΣ και πάλι υπάρχει παραγραφή της υπόθεσης. Επίσης ανέπτυξε το καθεστώς μεταβίβασης μετοχών και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΣ μάλιστα κατέθεσε αίτημα ώστε να εκδοθεί η απόφαση το δυνατόν γρηγορότερο και συγκεκριμένα πριν την επικύρωση του πρωταθλήμαος η οποία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (9/3). Ούτως ώστε να μην επηρεάσει η απόφαση αυτή τα playoffs και τα playouts ανάλογα με τη βαθμολογική θέση της ομάδας των Ιωαννίνων.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ