ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών από τη Super League Interwetten

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών από τη Super League Interwetten
INTIME SPORTS

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο ανακοίνωσε πως τιμωρεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών, για παραβάσεις στη μεταβίβαση των μετοχών της το 2015.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο αποφάσισε την τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως οι Ηπειρώτες τιμωρούνται με αφαίρεση πέντε βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Η διοργανώτρια Αρχή είχε καλέσει σε απολογία τον ΠΑΣ για το πόρισμα που έβγαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μάχεται για τα playoffs της Super League Interwetten, καθώς χωρίς το -5 είναι στην 5η θέση με 36 πόντους. Με την ποινή, οι Ηπειρώτες πέφτουν στην 8η με 31. Ο ΠΑΣ αναμένεται να ασκήσει έφεση για ανατροπή της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού Οργάνου:

"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ: "Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 4-2-2022 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 160/16-2-2022 έγγραφό της":

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ποινή της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα Super League 1 Ελλάδα, αγωνιστική περίοδος 2021-2022.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων (100.000,00) Ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000,00) Ευρώ".

Η βαθμολογία χωρίς την αφαίρεση των πέντε βαθμών

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ