STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός 0-2: Μέσα σε πέντε λεπτά με killer Μπετανκόρ πήρε το διπλό στους Ζωσιμάδες

Ο Μπεντανκόρ
Ο Μπεντανκόρ ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ/ΙNTIME SPORTS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπετανκόρ, ο Πανσερραϊκός έφυγε με το διπλό από τους Ζωσιμάδες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το διπλό στη Λαμία, ο Πανσερραϊκός έφυγε κι από τους Ζωσιμάδες με νίκη, καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπετανκόρ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των Σερραίων σε διάστημα πέντε λεπτών.

Οι τελικές και τα xGoals στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός
Οι τελικές και τα xGoals στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός

Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, που πήγαν στα αποδυτήρια με επτά τελικές, εκ των οποίων οι πέντε ήταν στην εστία έναντι, έναντι δύο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα. Ο Στάικος έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν έπεσε στη σωστή γωνία και απομάκρυνε, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μπετανκόρ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά την έστειλε στην εστία για το 0-1.

Μετά από πέντε λεπτά ο Ισπανός βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, εκμεταλλευόμενος ότι ο Κλέιμαν είχε βγει αρκετά έξω από την περιοχή του. Τον πέρασε και με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν κι έφτασαν κοντά στο γκολ, με την καλύτερη στιγμή τους να είναι η διπλή ευκαιρία στο 49'. Ο Χόβαν απέκρουσε το σουτ του Κόντε, ο Τζίμας πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το γυριστό, αλλά ο Δεληγιαννίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 79' ο ΠΑΣ απείλησε εκ νέου, με την κεφαλιά του Εραμούσπε να βρίσκει τον Μπάλαν κι εκείνος να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (61' Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (61' Ριένστρα), Τζίνο, Λεό (46' Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82' Έφορντ), Κόντε (61' Μπάλαν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (90' Μούργος), Ουάρντα (90' Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (81' Οικονόμου), Μπετανκόρ (71' Άλεξιτς).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ