ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ στο πρωτάθλημα EUROKINISSI

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα υποβλήθηκε στα καθιερωμένα τεστ κορονοΐού, όπου διαπιστώθηκε ένα θετικό δείγμα από τα μέλη του προσωπικού. Θα υποβληθούν σε νέα τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η πιθανή διασπορά του ιού.

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα η ανίχνευση θετικού κρούσματος κορονοϊού σε μέλος του προσωπικού της ομάδας των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το θετικό κρούσμα είναι ασυμπτωματικό, ενώ έχει τεθεί σε καθεστώς καραντίνας.

Οι Ηπειρώτες υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ, με βάσει τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (24/04), όπου ανιχνεύθηκε το θετικό δείγμα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ θα υποβληθεί σε νέα τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η πιθανή διασπορά του ιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκε ένα θετικό δείγμα μεταξύ του προσωπικού, ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα.

Τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδα μας.

Ο επόμενος έλεγχος έχει προγραμματιστεί για σήμερα (23/04)".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ