ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Έξω ο Περέα, μέσα οι Μορέιρα και Σούλης με τον Ολυμπιακό

Ο Χουάν Χοσέ Περέα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χουάν Χοσέ Περέα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε γνωστή την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, από την οποία απουσιάζει Περέα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ αντίθετα οι Μορέιρα και Σούλης υπολογίζονται κανονικά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης" (23/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Ηρακλή Μεταξά να γνωστοποιεί την αποστολή των Ηπειρωτών.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Περέα, ο οποίος έμεινε εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κι ο Σουλής, ο οποίος την Παρασκευή (21/1) ήταν αβέβαιος. Τέλος, κανονικά υπολογίζεται και ο Μορέιρα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος, Ροζνάνσκι, Καραγιάννης, Σιόντης, Καραχάλιος, Ρίζος, Τριάδης Α., Λιάσος, Στάνκο, Τριάδης Π., Μπρένερ, Μέντες, Λώλης, Μίνα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ