ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Κόντε και Νάγκι απέναντι στον Ατρόμητο

Ο Κόντε πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κηφισιά
Ο Κόντε πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κηφισιά EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στην 1η αγωνιστική των playouts τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει στη σύνθεση του τους Κόντε, Νάγκι και Σόρια.

Με τρεις σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα και για το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Πέδρο Κόντε και Γκέργκελι Νάγκι. Ο πρώτος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο δεύτερος έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού του στη προπόνηση της Πέμπτης (14/3). Επίσης ο Κάρλες Σόρια δεν θα είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου λόγω τιμωρίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μια τελευταία προπόνηση στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νάγκι και Κόντε, καθώς και του τιμωρημένου Σόρια.

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Μπακαδήμα, Μπάλαν, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιο, Κιάκο, Λεό, Λιάσο, Παμλίδη, Πανάγου, Παντελάκη, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σούλη, Τσαούση, Τζίμα, Τούτου, Βρακά".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ