ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Σιόντη και Κάστρο στο Περιστέρι

Ο ΠΑΣ Γίαννινα κόντρα στην ΑΕΚ στη Super League
Ο ΠΑΣ Γίαννινα EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θα παραταχθεί στο Περιστέρι χωρίς τους Στέφανο Σιόντη και Φάμπρι Κάστρο.

Με προβλήματα θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική της Super League (31/10, 17:15).

Συγκεκριμένα, ο Άγιαξ της Ηπείρου ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία και ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, από την οποία απουσιάζουν οι δύο βασικοί χαφ.

Ο Φάμπρι Κάστρο είναι ο δεύτερος εκτός από τον ήδη τραυματία Στέφαντο Σιόντη, που δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, καθώς είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ εκτός παραμένει και ο Σάντι Κρίσμαν.

Στην αποστολή θα είναι: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Γώγος, Καρτάλης, Λώλης, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Δούμτσης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ