STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 0-2: Έκλεισε τη σεζόν με διπλό στους Ζωσιμάδες

Ο Ντάουντα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Ντάουντα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των playouts.

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική των playouts ολοκληρώθηκε και τυπικά η σεζόν στη Super League Interwetten. O Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Από την άλλη οι Ηπειρώτες "λύγισαν" από τις πολλές τους απουσίες.

Βαθμολογικά, ο ΠΑΣ έμεινε στους 35 πόντους και τερμάτισε 9ος στο πρωτάθλημα, ενώ στην 11η θέση ανέβηκε ο Απόλλων, αφού έφτασε τους 34 πόντους.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΡΚ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Οι περισσότερες εξ αυτών ανήκαν στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Στο 11' μάλιστα ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στον Ντάουντα, ο οποίος ανατράπηκε απ' τον Κάστρο. Ο Βάτσιος εξέτασε τη φάση στο VAR και διόρθωσε την απόφασή του.

Στο 18' ο ΠΑΣ απείλησε με μία κεφαλιά του Πανουργιά από κοντά, ενώ στο 22' ο Ντάουντα έχασε σπουδαία φάση, αφού πέρασε τον Χουτεσιώτη στέλνοντας άουτ την μπάλα.

Το προβάδισμα για την Ελαφρά Ταξιαρχία ήρθε στο 31ο λεπτό. Έπειτα από καλή κυκλοφορία των φιλοξενούμενων, ο Ρόσι γύρισε από τα αριστερά την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μαρκ Φερνάντεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΝΤΑΟΥΝΤΑ "ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΗ ΝΙΚΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με τη διάθεση να γίνει πιο επιθετικός, όμως ο Απόλλων Σμύρνης ήταν εκείνος που κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά του.

Στο 57ο λεπτό ο Χουχούμης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά. Ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Χουτεσιώτη γράφοντας το 0-2. Από εκεί και ύστερα οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να ήλεγχαν το παιχνίδι, ενώ προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία με τον Κρίζμαν στο 75ο λεπτό να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δίχως επιτυχία. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, το σκορ δεν άλλαξε, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να κλείνει τη σεζόν με νίκη.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ