ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσίαση Μαρσέλο: Εκεί θα δείτε την υποδοχή στον Βραζιλιάνο θρύλο

Παρουσίαση Μαρσέλο: Εκεί θα δείτε την υποδοχή στον Βραζιλιάνο θρύλο

Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (5/9, 20:45) θα παρουσιάσει τον Μαρσέλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Πού θα δείτε την παρουσίαση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Η Δευτέρα είναι ημέρα Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα βρεθεί στη χώρα μας και τη Δευτέρα στις 20:45 ο κόσμος του Ολυμπιακού θα τον υποδεχθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Όπως είναι φυσικό στις τάξεις των οπαδών των ερυθρόλευκων επικρατεί παροξυσμός. Πολλοί είναι αυτοί που θα βρίσκονται στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου για την τελετή, ενώ άλλοι θα στηθούν μπροστά από την τηλεόραση για να θαυμάσουν τον Μαρσέλο με το Νο12 στη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρουσίαση Μαρσέλο: Εκεί θα δείτε την υποδοχή στον Βραζιλιάνο θρύλο

Ο Μαρσέλο ανυπομονεί να συναντήσει τον κόσμο των ερυθρόλευκων στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς την Κυριακή έστειλε το πρώτο του μήνυμα δηλώνοντας: "Είναι τεράστια τιμή μου να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ".

Η μεταγραφή του Μαρσέλο συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων Βραζιλιάνων που φόρεσαν τα ερυθρόλευκα, όπως ο Ζιοβάνι και ο Ριβάλντο. Μάλιστα, το SPORT24 και ο Κωνσταντίνος Μπαντούνας ετοίμασαν ένα εξαιρετικό εικαστικό, το οποίο κοινοποίησε και ο ίδιος ο Ζιοβάνι.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δει κανείς την γιορτή για τον Βραζιλιάνο θρύλο. Συγκεκριμένα, η τελετή θα προβληθεί από το COSMOTE SPORT 1HD, το MEGA και σε live streaming από το OIympiacos TV.

Φυσικά στην Game Night της Δευτέρας (5/9) ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Τσάρλυ θα σχολιάσουν την υποδοχή του κόσμου του Ολυμπιακού στον Μαρσέλο από το Καραϊσκάκης, με live συνδέσεις και όλα τα παραλειπόμενα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ