ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ώρα του Μαρσέλο έφτασε με γιορτή στο Καραϊσκάκης

Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρεάλ AP PHOTO/NICK WASS

Τη Δευτέρα στις 20:45 ο Μαρσέλο, μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού, θα παρουσιαστεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε μία ερυθρόλευκη γιορτή.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός κατάφερε να εξαπολύσει μία βόμβα. Στα πρώτα λεπτά του Σαββάτου (3/9) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του θρύλου και πρώην αρχηγού της Ρεάλ, Μαρσέλο.

Άπαντες κινούνται στους ρυθμούς του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Τη Δευτέρα (5/9) ο Μαρσέλο θα αφιχθεί στη χώρα μας και έπεται γιορτή. Στις 20:45 θα γίνει η υποδοχή του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, που θα βάλει τα γιορτινά του για να τιμήσει έναν μεγάλο παίκτη, ο οποίος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, η υποδοχή θα γίνει ένα τέταρτο νωρίτερα απ' ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί με τον Ολυμπιακό να αναφέρει στην ανακοίνωσή του: "Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα".

Ο ίδιος ο Μαρσέλο ανυπομονεί για την άφιξή του στην Ελλάδα. Την Κυριακή έστειλε το πρώτο του μήνυμα προς το ερυθρόλευκο κοινό δηλώνοντας: "Είναι τεράστια τιμή μου να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ".

Στη συνέχεια συνέχιζε να ποστάρει στον λογαριασμό του θέματα που αφορούν στη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Ένας λογαριασμός, ο οποίος αριθμεί 58.4 εκατομμύρια ακολούθους.

Η ενημέρωση για την υποδοχή του Μαρσέλο:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο στις 20:45!

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις θυρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις θυρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά απο τις θύρες τους.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:45".

Μη χάσετε στις 20:00 την Game Night με απευθείας σύνδεση σε Μιλάνο και Καραϊσκάκη για την Εθνική και την υποδοχή στον θρύλο Μαρσέλο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ