ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρών στο "Μercato" του Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Παρών στο "Μercato" του Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Ο στενός συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κώστας Διαμαντόπουλος έχει μεταβεί στο Μιλάνο και παίρνει μέρος στο παζάρι του τελευταίου διημέρου της μεταγραφικής περιόδου, με την προσδοκία να βρει παίκτες σε συμφέρουσα τιμή. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Παραδοσιακά στην Ιταλία το τελευταίο τριήμερο κάθε μεταγραφικής περιόδου, εκπρόσωποι ομάδων, αθλητικοί διευθυντές και ατζέντηδες συγκεντρώνονται σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου και διαπραγματεύονται τα μεταγραφικά deals της τελευταίας στιγμής. Με την πάροδο των ετών, στην άτυπη διαδικασία παίρνουν μέρος και απεσταλμένοι από το εξωτερικό, οι οποίοι επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προκύπτουν, είτε να προωθήσουν τους πελάτες τους.

Φέτος, ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο ιταλικό παζάρι που ονομάζεται "Mercato" μέσω του Κώστα Διαμαντόπουλου, του μάνατζερ που συνεργάζεται με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της ΠΑΕ, μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Διαμαντόπουλος βρίσκεται από σήμερα στο Μιλάνο ώστε να επωφεληθεί μιας δελεαστικής περίπτωσης που μπορεί να εμφανιστεί.

Με τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Ρεν για τον Γιακούμπα Σιλά, ο Ουζουνίδης ψάχνει έναν αριστερό εξτρέμ και έναν στόπερ για να συμπληρώσει το ρόστερ. Το μπάτζετ που έχει στη διάθεσή του είναι μικρό, όμως αναμένει ότι θα εντοπίσει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παραχωρηθούν στο... παρά ένα με χαμηλό αντίτιμο. Για αυτό, ο Διαμαντόπουλος θα έχει απ' ευθείας συνομιλίες κυρίως με Ιταλούς παράγοντες, ώστε να ενημερωθεί για τα δεδομένα της εκάστοτε υπόθεσης.

Ο Παναθηναϊκός είχε εμπλακεί στο ίδιο παζάρι τον Ιανουάριο του 2016, όταν περίμενε την αποδέσμευση του Σεμπαστιάν Λέτο. Τότε, ο μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, είχε συναντηθεί στο ξενοδοχείο με τον αθλητικό διευθυντή της Κατάνια, ο οποίος ήταν εκεί και συμφώνησαν για τη λύση του συμβολαίου του, ώστε ο "Σέμπα" να υπογράψει στον Παναθηναϊκό τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, ως ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ