ΑΡΗΣ

Πάρντιου: "Να τελειώσουμε τη δουλειά την Τετάρτη"

Ο Πάρντιου στην αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο
Ο Πάρντιου στην αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Άλαν Πάρντιου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Άρη επί του Βόλου έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Άρης επικράτησε 3-0 του Βόλου για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο Άλαν Πάρντιου στις δηλώσεις του στη NOVA έδωσε τα εύσημα στον Μάνου Γκαρθία και αναφέρθηκε στη ρεβάνς της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Οι δηλώσεις του Πάρντιου:

Για το ματς: "Είχαμε ένα καλό σχέδιο στο πως να τους αντιμετωπίσουμε. Όλοι έκαναν καταπληκτική δουλειά απόψε. Ο Μάνου ειδικά, επειδή το χρειαζόμασταν και το χρειαζόταν. Είναι μια μεγάλη επένδυση για την ομάδα μας. Χρειαζόταν ένα γκολ για να απελευθερωθεί. Φανταστικό το χατ-τρικ. Όλα τα εύσημα σε αυτόν".

Για τη ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό: "Όταν δεις τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, το σημερινό και της Τετάρτης. Κάναμε αξιοπρεπή δουλειά και τώρα πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη δουλειά γιατί αυτό το μέρος και η ατμόσφαιρα θα κάνει τη διαφορά για εμάς. Πήραμε αυτοπεποίθηση σήμερα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για το γεγονός ότι ο Άρης έβαλε τρία γκολ: "Παίξαμε πολύ καλά. Τα γκολ παίρνουν τη πίεση από πάνω μας. Η αυτοπεποίθηση μας ήταν καλή, αλλά σήμερα ακόμα καλύτερη. Απογοητευτικό το ότι δεν σκοράραμε από στατική φάση".

Για το γκολ που είχε βάλει ο Μάνου Γκαρθία κόντρα στον Πάρντιου: "Ήταν ένας νεαρός παίκτης τότε και είναι προνόμιο να είναι εδώ τώρα. Όλη η δουλειά του ήταν πολύ καλή, του έλειπε το σκοράρισμα και θα δούμε άλλο παίκτη τώρα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ