ΑΡΗΣ

Πάρντιου: "Ήμασταν αρχιτέκτονες της πτώσης μας, αξίζαμε την ήττα"

Ο Άλαν Πάρντιου στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ
Ο Άλαν Πάρντιου στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Άλαν Πάρντιου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ στάθηκε στα ατομικά λάθη της ομάδας του και το αγωνιστικό πλάνο που δεν ακολουθήθηκε.

Ο Άρης ηττήθηκε στο Βικελίδης από την ΑΕΚ με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ο Άλαν Πάρντιου στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως η ίδια του η ομάδα είχε ευθύνη για την ήττα, ενώ στάθηκε στα πολλά ατομικά λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρντιου:

Για τα αμυντικά κενά: "Κάναμε πολλά λάθη, ήταν κακή απόδοσή μας. Ήμασταν οι αρχιτέκτονες της πτώσης μας, με κακές επιλογές. Πρέπει να δυναμώσουμε ψυχικά και σωματικά γι' αυτό το πρωτάθλημα. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς και τους οπαδούς μας".

Για το τι έφταιξε: "Υπήρχαν πολλά ατομικά λάθη. Είχαμε ένα σχέδιο, αλλά δεν μείναμε συγκεντρωμένοι σε αυτό".

Για τις μακρινές γραμμές και πού οφείλεται αυτό: "Πρώτα απ' όλα στη ποιότητα της αντίπαλης ομάδας. Ήταν μία ισχυρή ομάδα. Πρέπει να πιστεύουμε σε αυτό που κάναμε. Χάσαμε πάλι την αυτοσυγκέντρωσή μας, σκόραραν πρώτοι το γκολ και αποσυντονιστήκαμε".

Για το πώς θα το ξεπεράσει ο Άρης: "Με μία νίκη και καλή απόδοση την επόμενη εβδομάδα. Αξίζαμε το αποτέλεσμα με την εμφάνισή μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ