ΑΡΗΣ

Πάρντιου: "Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες αυτή τη φορά, να έχουμε την απόδοση που είχαμε με τον Ολυμπιακό"

Ο Άλαν Πάρντιου
Ο Άλαν Πάρντιου INTIME SPORTS

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε ενόψει του ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ (09/10, 21:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) ότι αυτή τη φορά δεν υπάρχει δικαιολογία και θα ήθελε να δει από τους παίκτες του την ίδια εμφάνιση που έκαναν με τον Ολυμπιακό.

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε στη NOVA ενόψει του ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής του Άρη με την ΑΕΚ (09/10, 21:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) για την έβδομη αγωνιστική της Super League και μεταξύ άλλων τόνισε ότι παρά τις απουσίες που θα έχουν οι κίτρινοι, αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει δικαιολογία, δηλώνοντας ότι θέλει να είναι μαζική η παρουσία των φίλων των κίτρινων στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου στη NOVA: Για το ματς με τον Βόλο: "Εστίασαμε στο ότι χάσαμε τον προσανατολισμό μας στο παιχνίδι με τον Βόλο, ωστόσο κάπου εκεί στο 21ο -23ο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε τον προσανατολισμό μας.

Αυτό που επισημαίνω είναι ότι χάσαμε την πνευματική μας συγκέντρωση. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και εστιάσαμε αυτή την εβδομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, παίξαμε καλύτερα, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο κακό μας διάστημα στο πρώτο μέρος".

Για τον διαιτητή του αγώνα με τον Βόλο: "Τα πήγε καλά αλλά με πολλές καθυστερήσεις. Βλέποντας τα στατιστικά και των υπόλοιπων αγώνων, κυρίως στο δικό μας παιχνίδι από τα 98 λεπτά παιχνιδιού παίχθηκαν τα 55. Αυτό μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση. Δόθηκαν πάρα πολλά φάουλ, χάθηκε πολύς χρόνος στους τραυματισμούς.

Είμαστε το 3ο χειρότερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη σε ότι αφορά τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού. Ας παίζουν με λιγότερα φάουλ γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου".

Για το ότι ο Άρης δεν σκόραρε με τον Βόλο: "Στο σκοράρισμα και πριν το παιχνίδι με τον Βόλο υπήρχε ερώτηση για το αν θα μπουν γκολ. Είχα πει ότι δεν βλέπω πώς αυτό το ματς θα λήξει χωρίς γκολ. Πίστευα ότι θα σκοράρουμε, αλλά δεν συνέβη βέβαια αυτό δεν με ανησυχεί πολύ.

Εκείνο που με ανησυχεί είναι το πώς στάθηκε η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στον Βόλο δεν σταθήκαμε καλά για 23 λεπτά. Πιο πολύ πρέπει να εστιάσουμε πώς θα είναι η ομάδα ψυχολογικά. Με τον Ολυμπιακό στάθηκε καλά, αλλά όχι με τον Βόλο. Σε αυτό θα πρέπει να εστιάσουμε και να δουλέψουμε".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε την εναλλαγή στα συναισθήματα των οπαδών. Παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό και τους προσφέραμε χαρά, αλλά με τον Βόλο χάσαμε. Καταλαβαίνω ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη για τους οπαδούς, αλλά τους χρειαζόμαστε. Ελπίζω να υπάρχει καλή προσέλευση των φιλάθλων στον αγώνα με την ΑΕΚ".

Για τις δύο απουσίες και τον Ετέμπο: "Οπωσδήποτε οι δύο παίκτες που απουσιάζουν είναι σημαντικοί παίκτες (Μπράμπετς και Ντουκουρέ). Για τον Ετέμπο είναι ακόμα νωρίς για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Θα είναι διαθέσιμος και αν θα παρουσιαστεί η ευκαιρία ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Η υπόλοιπη ομάδα είναι καλά, νιώθει καλά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες αυτή τη φορά. Ελπίζω να έχουμε την ίδια απόδοση σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό".

Για το επίπεδο που βρίσκεται τώρα ο Άρης και αυτό που θέλει να δει ο ίδιος: "Η ομάδα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ προπονήθηκε σκληρά. Γι αυτό δώσαμε στους παίκτες ρεπό για να μπορέσουν να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι.

Σήμερα τα δώσανε όλα. Είναι σε καλό επίπεδο προετοιμασίας. Ως προς αυτό που έχω στο μυαλό μου χρειάζεται χρόνο και αρκετά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να παίξουμε παιχνίδια στο γήπεδο για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ