ΑΡΗΣ

Πάρντιου: "Δεν με προβληματίζει κάτι, θα έρθει το γκολ"

Ο Άλαν Πάρντιου
Ο Άλαν Πάρντιου INTIME SPORTS

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι δεν είναι προβληματισμένος για κάτι από την ομάδα του, καθώς το γκολ θα έρθει μιας και οι παίκτες του έχουν ποιότητα.

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε αμέσως μετά την ήττα του Άρη από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ότι οι κίτρινοι θα έπρεπε να βρουν το γκολ που έψαχναν πριν από τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ δεν θεωρεί ότι χρειάζεται να βελτιωθεί κάτι, καθώς η ομάδα του έχει ποιότητα και τα γκολ θα έρθουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου: Για το ματς: "Ήμασταν στα χαμένα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες αλλά πριν δεχθούμε το γκολ θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει".

Για την εμφάνιση των κίτρινων στο δεύτερο μέρος: "Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε με την ποιότητα που έχουμε και τις ευκαιρίες που κάναμε, μας στοίχισαν τα λάθη σε κρίσιμα σημεία και τα πληρώσαμε".

Για το αν σκοπεύει να βελτιώσει κάτι από την ομάδα του: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να βελτιωθεί, έχουμε ποιοτικούς παίκτες και σκόρερ, το γκολ θα έρθει, δεν με προβληματίζει κάτι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ