ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Τέλος ο Λεονάρντο, ο Εμπαπέ θέλει τον Λουίς Κάμπος στη θέση του

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Equipe, η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε το Σάββατο (22/5) στον Λεονάρντο το τέλος της συνεργασίας τους, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να θέλει στη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας τον Λουίς Κάμπος.

Το βραδύ του Σαββάτου (21/5) έπεσε οριστικά η αυλαία στο σίριαλ "Κιλιάν Εμπαπέ", με τον Γάλλο σταρ να ανακοινώνει την απόφασή του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, απορρίπτοντας τη Ρεάλ.

Η παραμονή ωστόσο, του 23χρονου στο Παρκ Ντε Πρενς αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στον σύλλογο και αυτό, διότι προκειμένου η Παρί να τον πείσει να μείνει του έδωσε πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ της ομάδας. Έτσι, ο Εμπαπέ θα μπορεί να αποφασίζει εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις παικτών, για την πρόσληψη και απόλυση προπονητών.

Σύμφωνα με την Equipe, ο Λεονάρντο ήταν το πρώτο "θύμα", με τον σύλλογο του Παρισιού να τον ενημερώνει μετά το φινάλε του αγώνα πως η συνεργασία τους ολοκληρώνεται. Το αίτημα μάλιστα, του Εμπαπέ είναι να τον διαδεχθεί και να αναλάβει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή ο Λουίς Κάμπος.

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης, πως ο νεαρός σταρ επιθυμεί να δει στον πάγκο της Παρί τον Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ