ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Υπό αμφισβήτηση ο Ποτσετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λειψία
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λειψία © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για το εάν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι ο άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, η "Equipe" υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός κόουτς προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας για το εάν είναι ο κατάλληλος για να διαχειριστεί τους σούπερ σταρ που διαθέτει το ρόστερ της.

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι έχει ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων, αφού οι Παριζιάνοι θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions League. Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που θα ήθελαν. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το μεγάλο πρόβλημα το εντοπίζουν στην τακτική εικόνα της Παρί.

Συγκεκριμένα, θεωρούν πως δεν παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει και πως δεν εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες που του προσφέρει το πλούσιο ρόστερ του.

Μένει να δούμε εάν όλα τα παραπάνω θα σημάνουν και εξελίξεις στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται πάντα στο κάδρο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ