ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραυματίστηκε ο Εμπαπέ, αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 SCOTT HEPPELL / AP IMAGES

Συναγερμός επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από τη σημερινή προπόνηση και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες.

Ένα απρόοπτο προέκυψε στη σημερινή (07/03) προπόνηση για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, καθώς ο Κίλιαν Εμπαπέ αποχώρησε με τραυματισμό από την προπόνηση και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (09/03) για την πρόκριση στους "8" του Champions League.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα υποβληθεί σε εξετάσεις μέσα στις επόμενες 24 ώρες, οι οποίες θα δείξουν αν έχει υποστεί ζημιά και φυσικά αν θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για την πολύ σημαντική αναμέτρηση. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό, αλλά όλα είναι ανοικτά ενόψει του μέλλοντος.

Στην ενημέρωσή του ο σύλλογος του Παρισιού αναφέρει πως ο 23χρονος δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και σήμερα ακολούθησε θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας στο Παρκ Ντε Πρενς είχε λήξει με 1-0 υπέρ των Παριζιάνων, χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Εμπαπέ στις καθυστερήσεις. Την ίδια στιγμή, το σίριαλ για το μέλλον του καλά κρατεί, με την Παρί από τη μια να θέλει να τον ανανεώσει και τους μερένγκες να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ