ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Το καταραμένο διήμερο των Παριζιάνων

Η απογοήτευση του Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ στο Champions League
Η απογοήτευση του Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ στο Champions League © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Μάρτιος και συγκεκριμένα το διήμερο 8-9 αποδείχθηκε καταραμένο για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία στις 9 Μαρτίου 2022 αποκλείστηκε στους 16 του Champions League από τη Ρεάλ, ενώ στις 8 Μαρτίου 2017 έμεινε εκτός μετά το βαρύ 6-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή σεζόν έσβησε το βράδυ της Τετάρτης (9/3). Υπεύθυνος γι' αυτό δεν ήταν άλλος από τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με χατ-τρικ άφησε εκτός συνέχειας στο Champions League τους Παριζιάνους.

Η ιστορία μάλιστα απέδειξε πως ο Μάρτιος είναι καταραμένος μήνας για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και συγκεκριμένα, το διήμερο 8 με 9.

Αυτό γιατί, ο σύλλογος του Παρισιού είχε αποκλειστεί ξανά στη φάση των 16, όταν στις 8 Μαρτίου του 2017 η Μπαρτσελόνα τη διέσυρε με 6-1. Η Παρί είχε επικρατήσει 4-0 στον πρώτο γύρο στο Παρκ Ντε Πρενς, όμως στο Καμπ Νου οι "μπλαουγκράνα" με το χρυσό γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο στο 90+5' ήταν εκείνοι που πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ