ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τα εκατομμύρια και η παραμονή του Εμπαπέ δεν πείθουν τον Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση για το Champions League στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση για το Champions League στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και να στηρίξει το πρότζεκτ της και για την επόμενη σεζόν, με τον Ζινεντίν Ζιντάν όμως να μην πείθεται από το όραμα των Παριζιάνων και να εμμένει στην άποψή του να μην αναλάβει την ομάδα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απολαμβάνει τον σεβασμό του ποδοσφαιρικού κόσμου και πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να τον δουν να αναλαμβάνει την Παρί Σεν Ζερμέν στην περίπτωση που ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Δεν είναι ωστόσο, το ίδιο θετικός και ο πρώην προπονητής της Ρεάλ. Ο Γάλλος κόουτς φαίνεται πως δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του, με τους ανθρώπους της Παρί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα.

Ο 49χρονος, ο οποίος στο τέλος Ιουνίου θα κλείσει έναν χρόνο μακριά από τους πάγκους, είναι προτεραιότητα των πρωταθλητών Γαλλίας εδώ και καιρό.

Παρά τις μεταγραφές, τα "μεγάλα" ονόματα και την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι, ο Ζιντάν εξακολουθεί να μην πείθεται από το πρότζεκτ του συλλόγου. Σύμφωνα, με το γαλλικό Telefoot ο Γάλλος είναι αρνητικός στο να διαδεχθεί τον Ποτσετίνο στην Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ