ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνελήφθη ξανά η Αμινατά Ντιαλό για την ενορχήστρωση της επίθεσης στη Χαμραουί

Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό
Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό PRINT SCREEN

Η πρώην παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, συνελήφθη ξανά για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της πρώην συμπαίκτριά της, Κεϊρά Χαμραουί, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. Η Γαλλίδα αθλήτρια καλείται να δώσει εξηγήσεις στα νέα στοιχεία που βρήκαν οι αρχές.

Τον περασμένο Νοέμβριο η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα είχε σοκαριστεί από την είδηση ότι η 26χρονη παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, κατηγορήθηκε ως ηθική αυτουργός για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε η συμπαίκτριά της στην Παρί και την Εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί.

Η Ντιαλό συνελήφθη και ανακρίθηκε για 40 περίπου, ωστόσο έμεινε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες. Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η πρώην παίκτρια της Παρί συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (16/09) στο σπίτι της, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι ερευνητές εξακολουθούν να ερευνούν την "εμπλοκή" της στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, οι αρμόδιες αρχές έχουν κάνει πρόοδο στην έρευνά τους και γι' αυτό το λόγο η Αμινατά Ντιαλό θα κληθεί να ανακριθεί εκ νέου στα νέα στοιχεία που βρέθηκαν και την "εμπλέκουν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ