ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με τη Νις για Γκαλτιέ

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Νις
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Νις © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Equipe, η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε συμφωνία με τη Νις για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων. Στα 10 εκατ. ευρώ το ποσό που η Νις θα βάλει στα ταμεία της.

Ένα βήμα από το αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ, με την Equipe να αποκαλύπτει πως οι Παριζιάνοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Νις για την απόκτηση του 55χρονου, που είχε ακόμα συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ικανοποίησαν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας της Νίκαιας, η οποία ζητάει 10 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο κόουτς. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της Παρί, ενώ το πότε αυτό θα συμβεί εξαρτάται από την επισημοποίηση της αποχώρησης του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα αναμένεται την προσεχής Πέμπτη (23/6).

Ο Αργεντινός προπονητής θα αποζημιωθεί με 15 εκατ. ευρώ από τους ανθρώπους της Παρί, σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές τον Ιανουάριο του 2021.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ