ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στα υπόψιν της ο Σκρίνιαρ για το κέντρο της άμυνας

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ
Ο Μίλαν Σκρίνιαρ @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Την περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ εξετάζει η Πάρι Σεν Ζερμέν, η οποία δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση. Οι Παριζιάνοι θέλουν να μάθουν πόσο κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής και φυσικά αν θα χαίρει της αρεσκείας του νέου προπονητή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ενισχυθεί για το κέντρο της άμυνάς της και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι Παριζιάνοι έχουν στα υπόψιν τους την περίπτωση του Σλοβάκου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, αλλά ακόμα δεν έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στους νερατζούρι.

Ο πρώτος λόγος είναι γιατί περιμένουν να δουν πόσο κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής, αλλά και φυσικά αν θα είναι υπέρ της απόκτησής του ο νέος προπονητής, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Σκρίνιαρ αγωνίζεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2017 και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Συνολικά έχει φορέσει 215 φορές της φανέλα των νερατζούρι με απολογισμό 11 γκολ, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ιταλίας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΝΤΕΡ LIGUE 1 SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ