LIGUE 1

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 1-0: Με γκολ στο 90+3' ο Εμπαπέ χάρισε το τρίποντο στους Παριζιάνους

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν © 2022 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ "λύτρωσε" την Παρί Σεν Ζερμέν και με γκολ στο 90+3' χάρισε τη νίκη στους Παριζιάνους κόντρα στη Ρεν για την 24η αγωνιστική της Ligue 1. Η Παρί διατήρησε την απόστασή της από τη 2η Μαρσέιγ σε διψήφιο αριθμό.

Στην αναμέτρηση στο Παρκ Ντε Πρενς για την 24η αγωνιστική της Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα μετά τα εμφατικά αποτελέσματα κόντρα σε Ρεμς (4-0) και Λιλ (1-5). Χάρη στο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 90+3' οι Παριζιάνοι έκαναν ακόμα ένα βήμα προς την ανάκτηση των σκήπτρων στη Γαλλία.

Οι φιλοξενούμενοι φλέρταραν μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα με το γκολ, με το σουτ του Μπουριζό στην αριστερή γωνία του Νάβας, να υποχρεώνει τον Κοσταρικανό κίπερ σε μεγάλη επέμβαση και να κρατάει το 0-0.

Τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους είχε και η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όταν το σουτ του Εμπαπέ στο 40' κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Αλεμντάρ, με τον Τσάβι Σίμονς να παίρνει το ριμπάουντ, αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στην εστία.

Ο Γάλλος σταρ ωστόσο, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, και με ωραίο σουτ από την περιοχή έκανε το 1-0 για την Παρί, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ