ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ζιντάν είπε "όχι" λόγω Λεονάρντο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση για το Champions League στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση για το Champions League στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε τον Ζινεντίν Ζιντάν για διάδοχο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο τον χειμώνα, με τον Γάλλο τεχνικό όμως να απορρίπτει την πρόταση των Παριζιάνων, λόγω του αθλητικού διευθυντή τους, Λεονάρντο, και των εσωτερικών λειτουργιών της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρίσκεται υπό αμφισβήτηση στην Παρί Σεν Ζερμέν , με γαλλικά δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν πω η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου τον έχει ήδη ενημερώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να πείσουν να υπογράψει από τον χειμώνα. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα της πρωτεύουσας της Γαλλίας, Parisien, ο Γάλλος τεχνικός απέρριψε την πρόταση του παριζιάνικου συλλόγου για δύο λόγους.

Ο πρώτος αφορούσε την εσωτερική λειτουργία της ομάδας και κυρίως τους χειρισμούς του αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο, με τους οποίους ο 49χρονος διαφωνεί και θεωρεί πως δεν του ταιριάζουν, ενώ η δεύτερη αιτία που οδήγησε τον Ζιντάν στο να αρνηθεί την πρόταση ήταν το τωρινό τεχνικό επιτελείο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ