ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Σέρχιο Ράμος θα κρατήσει το "4" και εξήγησε το γιατί

Ο Σέρχιο Ράμος με την undécima, το πρώτο Champions League που σήκωσε ως αρχηγός. Εδώ, στο συντριβάνι της Κυβέλης, στη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου (29/5/2016).
Ο Σέρχιο Ράμος με την undécima, το πρώτο Champions League που σήκωσε ως αρχηγός. Εδώ, στο συντριβάνι της Κυβέλης, στη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου (29/5/2016). Ⓒ 2016 DANIEL OCHOA DE OLZA/ASSOCIATED PRESS

Σε ρυθμούς Σέρχιο Ράμο κινούνται στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ισπανό αμυντικό να επιλέγει ξανά το "4" εξηγώντας το γιατί.

Η εποχή Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να αρχίσει αφού το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του από τους Παριζιάνους μετά από 16 χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 35χρονος, το πρωί της Τρίτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Παριζιάνων και εντός της Πέμπτης (08/07) θα ανακοινωθεί από την Παρί.

Ήδη έχει γίνει γνωστός ο αριθμός που θα έχει στη φανέλα του και αυτός δεν είναι άλλος από το "4". Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε και πήρε το συγκεκριμένο νούμερο αφού με αυτό έχει συνδέσει όλη την καριέρα του.

"Αυτός ο αριθμός, το "4", είναι πολύ σημαντικός για μένα. Δεν είναι μόνο... προληπτικό θέμα. Σε όλη μου τη ζωή μου έφερε τύχη και πολλές νίκες. Το "4" είναι κομμάτι της ζωής μου και της επαγγελματικής μου πορείας" είπε ο Ισπανός σύμφωνα με την "Equipe".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ