ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί σε φιλικό κόντα στην Γκάμπα Οσάκα | 25 Ιουλίου 2022
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί σε φιλικό κόντα στην Γκάμπα Οσάκα | 25 Ιουλίου 2022 @2022 HIRO KOMAE/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ έχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει μοιράσει έξι σεζόν σε πέντε παιχνίδια, πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ο Νεϊμάρ ήταν από τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν που την περασμένη σεζόν δέχθηκε έντονη κριτική και τα γαλλικά Μέσα τον ήθελαν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Βραζιλιάνος όμως, έδωσε μία ηχηρή απάντηση σε όσους τον αψήφησαν μέσα από το γήπεδο. Ο Νεϊμάρ έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια και μέχρι στιγμής μετράει οκτώ γκολ και έξι ασίστ, τα διπλάσια δηλαδή τέρματα από όσα έχουν μαζί οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι αριθμοί αυτοί του 30χρονου αποδεικνύουν πως έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του, καθώς στα 13 χρόνια που αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο δεν έχει καταφέρει ποτέ να σημειώσει τόσο καλά νούμερα στα πέντε πρώτα παιχνίδια.

Για να εντοπίσουμε το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα που έχει καταγράψει θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2013, όταν σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ με τη φανέλα της Σάντος, όπως και το 2010. Τότε, ήταν το τρίτο καλύτερο με απολογισμό πέντε γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ