ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Κινείται για την απόκτηση του 17χρονου ταλέντου από το Εκουαδόρ, Άλεν Ομπάντο

Παρί Σεν Ζερμέν: Κινείται για την απόκτηση του 17χρονου ταλέντου από το Εκουαδόρ, Άλεν Ομπάντο
Ο Άλεν Ομπάντο με τη φανέλα της εθνικής Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα Κ17 PRINT SCREEN BRAZIL SCOUT PREMIUM YOUTUBE CHANNEL

Στροφή στην αγορά της Λατινικής Αμερικής έχει αποφασίσει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, που αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 17χρονο επιθετικό, Άλεν Ομπάντο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Μονακό, Ντόρτμουντ και του ομίλου που διαχειρίζεται τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δίχτυα στη Λατινική Αμερική φαίνεται πως έχει ρίξει η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μετά την απόκτηση των Βραζιλιάνων, Λούκας Μπεράλντο και Γκάμπριελ Μοσκάρντο, στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας βρίσκεται ο 17χρονος επιθετικός, Άλεν Ομπάντο.

Πρόκειται για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, ο οποίος "έβγαλε" μάτια τόσο στο Κόπα Αμέρικα Κ17, όσο και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 με την εθνική Εκουαδόρ.

Η τιμή του κυμαίνεται στα 12.000.000 ευρώ, με τον Λουίς Κάμπος να έχει εξουσιοδοτήσει τα στελέχη που χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις της Παρί στη Νότια Αμερική, να προχωρήσουν σε συζητήσεις με την ομάδα του.

Μία μεταγραφή που μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον σύλλογο του Παρισιού, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του, έχουν μπει σύμφωνα με γαλλικά μέσα οι Μονακό, Ντόρτμουντ και το City Football Group, που διαχειρίζεται -μεταξύ άλλων- τις Μάντσεστερ Σίτι, Τζιρόνα, Τρουά και Παλέρμο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΟΝΑΚΟ LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ