ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στα σπίτια των Μέσι, Νεϊμάρ και στο προπονητικό κέντρο λόγω των αντιδράσεων

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ @ 2022 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στο προπονητικό κέντρο, αλλά και στα σπίτια των Μέσι, Νεϊμάρ και Βεράτι υπό τον φόβο κλιμάκωσης των διαμαρτυριών των φίλων των Παριζιάνων.

Οι οργανωμένοι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προχωρήσει σε αρκετές "κινητοποιήσεις" με στόχο να διαμαρτυρηθούν, με τα "πυρά" να εκτοξεύονται κατά των Μέσι και Νεϊμάρ, πηγαίνοντας στα γραφεία της ομάδας αλλά και στα σπίτια των ποδοσφαιριστών.

Ως προς τον πρώτο υπάρχει οργή γιατί ετοιμάζεται ήδη να αποχωρήσει, ενώ για τον Βραζιλιάνο καταλογίζεται αδιαφορία. Μάλιστα οι οργανωμένοι αναμένεται να συνεχίσουν σε αντίστοιχες δράσεις σε διαφορετικές διευθύνσεις κάθε βράδυ, με αποτέλεσμα οι διοικούντες την Παρί να παίρνουν την απόφαση να λάβουν μέτρα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων AFP, οι Παριζιάνοι θα πάρουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αλλά και στα σπίτια των Μέσι, Νεϊμάρ και Βεράτι που γίνονται οι αποδέκτες των παραπόνων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες ως προς τα μέτρα ασφαλείας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ