ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Διαμαρτυρία οπαδών της Παρί κατά του Μέσι: "Π@@@@@@ς γιε"

Διαμαρτυρία οπαδών της Παρί κατά του Μέσι: "Π@@@@@@ς γιε"

Ο Μέσι φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητος στο Παρίσι, καθώς οπαδοί της Παρί συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Αργεντινού.

Ο Μέσι είναι φευγάτος από την Παρί και στις τάξεις των Παριζιάνων έχει επικρατήσει ένας χαμός. Η γαλλική ομάδα τιμώρησε με δύο εβδομάδες αποκλεισμού τον Αργεντινό για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία χωρίς άδεια από τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Μάλιστα, ο Κελαϊφί ήταν σοκαρισμένος με την κίνηση του Pulga.

Ο Μέσι μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στην Μπαρτσελόν, όμως η Αλ Χιλάλ δεν σκοπεύει να πετάξει λευκή πετσέτα και προσπαθεί για το κόλπο γκρόσο, προσφέροντας 450 εκατομμύρια ευρώ στον Αργεντινό για έναν χρόνο.

Όπου και να πάει ο Μέσι φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητος στους οπαδούς της Παρί. Μάλιστα, αρκετοί από αυτοί συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας την Τετάρτη (3/5), φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Αργεντινού σταρ. Μάλιστα σ' ένα από αυτό φωνάζουν "Μέσι, π@@@@@@ς γιε".

Μάλιστα εκτός από τον Μέσι, τα σκάγια πήραν και τον Νεϊμάρ. Σ' ένα από τα VIDEO που κυκλοφόρησαν οι οπαδοί της Παρί ακούγονται να λένε: "Νεϊμάρ φύγε".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ