ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε πως ο Νεϊμάρ θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Σεντ Ετιέν σε ματς πρωταθλήματος | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Σεντ Ετιέν σε ματς πρωταθλήματος | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μέσα στον Ιανουάριο του 2021, με την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει γνωστό πως ο τραυματισμός του στο ματς πρωταθλήματος με την Σεντ Ετιέν θα τον αφήσει εκτός δράσης για ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων.

Το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Σεντ Ετιέν το απόγευμα της Κυριακής (28/11) σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νεϊμάρ και το χτύπημα που απεκόμισε ο Βραζιλιάνος θα τον κρατήσει εκτός δράσης όχι μόνο για το υπόλοιπο του 2020 αλλά και για τις πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς.

Αυτό το κατέστησε γνωστό την Δευτέρα (29/11) η ομάδα του Παρισιού, η οποία εξεδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επιβεβαιώνει πως ο Νεϊμάρ έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο με βλάβη στους συνδέσμους, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για ένα διάστημα μεταξύ 6 και 8 εβδομάδων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για τους επόμενους δύο μήνες ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με την ευχή των ανθρώπων της Παρί να είναι να μπορέσει να είναι 100% έτοιμος ενόψει και των νοκ-άουτ αγώνων που θα δώσει η Παρί μέσα στο 2022, αρχής γενομένης από τη φάση των "16" του Champions League.

Σημειώνεται πως εντός των προσεχών 72 ωρών θα γίνει νέα εξέταση του Νεϊμάρ, όπως έκαναν γνωστό οι Παριζιάνοι, για να έχουν ξεκάθαρη άποψη για το μέγεθος του τραυματισμού του και τη σοβαρότητά του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ