ΓΑΛΛΙΑ

Παρί - Ρεν 1-0: Ο Εμπαπέ λύγισε τον Μανταντά και πέρασε στον τελικό του Coupe de France

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024 @2024 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο νικητής στην προσωπική μονομαχία με τον Στεβ Μανταντά κι η Παρί απέκλεισε τη Ρεν στα ημιτελικά του Coupe de France.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ λύγισε έπειτα από πολύ κόπο τον Στεβ Μανταντά κι η Παρί επικράτησε με 1-0 της Ρεν στο "Παρκ ντε Πρενς" για τα ημιτελικά του Coupe de France, δίνοντας ραντεβού με τη Λιόν για το τρόπαιο.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε προσωπική μονομαχία των δύο συμπαικτών στην εθνική Γαλλίας. Ο Εμπαπέ εκτελούσε και ο Μανταντά απέκρουσε σε πάνω από τέσσερις περιπτώσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, ο 39χρονος τερματοφύλακας έπιασε και πέναλτι του Γάλλου σούπερ σταρ στο 1ο μέρος.

Οι Βρετάνοι είχαν κι αυτοί τις καλές στιγμές τους, αλλά το γκολ του Εμπαπέ στο 40' αποδείχθηκε κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό στη συνέχεια και με τη Ρεν να έχει μία καλή αλλά ανεκμετάλλευτη στιγμή, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους κι έστειλε στον τελικό τους πολυνίκεις του θεμσού.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

  • Λιόν - Βαλενσιέν 3-0 (πεν. 51', 57' Λακαζέτ, 75' Όρμπαν)
  • Παρί - Ρεν 1-0 (40' Εμπαπέ)

Το πρόγραμμα του τελικού

  • 25/03/ 22:00 Λιόν - Παρί
TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ