LIGUE 1

Παρί - Ρεμς 4-0: Σεφτέ στα γκολ ο Ράμος, στο μηδέν οι επιθετικοί

Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Παρί
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Παρί @ 2022 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Η Παρί επικράτησε της Ρεμς με 4-0 στο "Παρκ ντε Πρενς" και διατήρησε την απόστασή της από τη 2η θέση της Ligue 1 σε διψήφιο επίπεδο. Πρώτο γκολ για τους πρωτοπόρους από τον Σέρχιο Ράμος, μπήκε αλλαγή ο Τάσος Δώνης.

Η Παρί παρατάχθηκε με τον Μάουρο Ικάρντι στην κορυφή, τον Κιλιάν Εμπαπέ στα αριστερά και τον Λιονέλ Μέσι να κάνει την επανεμφάνισή του (ένα μήνα και μία ημέρα από το τελευταίο παιχνίδι). Ουδείς από τους ακριβοπληρωμένους επιθετικούς της δεν πέτυχε κάποιο γκολ στο 4-0 επί της Ρεμς στο "Παρκ ντε Πρενς" για την 22η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Μάρκο Βεράτι σημείωσε ένα γκολ με σουτ από το όριο της περιοχής και σε μια δεύτερη προσπάθειά του ο Βόουτ Φας κόντραρε και σημείωσε αυτογκόλ, ο Ντανίλο Περέιρα σκόραρε με πλασέ και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός στόπερ άρχισε βασικός και στο 62' με διπλή προσπάθεια έκανε σεφτέ στα γκολ για τη νέα ομάδα του.

Από πλευράς φιλοξενουμένων, που είχαν μια καλή ευκαιρία με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου για να ισοφαρίσουν, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκαν, ο Όσκαρ Γκαρθία έριξε στον αγώνα τον Τάσο Δώνη στο 64'.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ