ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ποτσετίνο ανανέωσε μέχρι το 2023

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του στην Παρί, αφού επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Παρί μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και θα πλαισιώσει την προσπάθεια ανασύνταξης που κάνουν οι Γάλλοι έπειτα από την περσινή αποτυχημένη σεζόν.

Ο Αργεντινός προπονητής θα διατηρήσει το ίδιο επιτελείο, που επίσης ανανέωσε τη συνεργασία του και μαζί του θα έχει όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όμως όχι και όλα τα παλιά πρόσωπα, με τα οποία συνεργάστηκε από τον Ιανουάριο που ανέλαβε.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εμφανίζεται αρνητικός στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Υπ' ατμόν βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο, ο οποίος είχε κακές σχέσεις με τον 49χρονο προπονητή στην περσινή συνύπαρξή τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρ' όλα αυτά, θα έχει στη διάθεσή του ένα σαφώς ενισχυμένο ρόστερ στην προσπάθεια να επανέλθει στην κορυφή της Γαλλίας και να φτάσει για πρώτη φορά σε εκείνη της Ευρώπης, αφού η Παρί έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση των Σέρχιο Ράμος, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ασράφ Χακίμι και Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ