ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Πλησιάζει ο Ασράφ Χακίμι

Ο Ασράφ Χακίμι κοντρολάρει την μπάλα στο Μίλαν - Ίντερ για τη Serie A.
Ο Ασράφ Χακίμι κοντρολάρει την μπάλα στο Μίλαν - Ίντερ © 2021 ANTONIO CALANNI/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Όλο και πιο κοντά εμφανίζεται στην Παρί ο Ασράφ Χακίμι με το Sky Sport Italia να υποστηρίζει πως οι νερατζούρι έχουν συμφωνήσει με τον Μαροκινό εξτρέμ.

Το "φλερτ" της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ασράφ Χακίμι τους τελευταίους μήνες δεν είναι κρυφό. Φαίνεται, όμως, πως η ιστορία αυτή οδεύει προς το φινάλε της και ο Μαροκινός εξτρέμ θα μετακομίσει απ' το Μιλάνο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με την Παρί, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποια λύση με τους νερατζούρι. Η Ίντερ θεωρεί τον Χακίμι ως ένα απ' τα σημαντικότερα περουσιακά της στοιχεία και δεν θέλει να τον αφήσει, δίχως να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι νερατζούρι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Όμως οι Παριζιάνοι δεν προσφέρουν περισσότερα από 65 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η Ίντερ δεν βιάζεται και θέλει να πάρει όσα περισσότερα γίνεται απ' αυτή τη συμφωνία.

Ο Χακίμι τη φετινή σεζόν με την Ίντερ πραγματοποίησε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε επτά γκολ, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ