ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ζιντάν παίρνει τη σκυτάλη από τον Ποτσετίνο, σύμφωνα με το RMC

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Βαλένθια
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Βαλένθια © 2020 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πάρει άμεσα τη σκυτάλη από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία της Παρί, σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού "RMC".

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναδείχτηκε πρωταθλητής Γαλλίας με την Παρί στο φινάλε της φετινής σεζόν όμως απέτυχε στην Ευρώπη όπου η διάκριση αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων της (αποκλεισμός στους "16" του Champions League από την Ρεάλ) και το γεγονός αυτό φαίνεται πως θα του στοιχίσει τη θέση του στον πάγκο.

Εδώ και πολύ καιρό τα σενάρια που θέλουν τον Αργεντινό να αποχωρεί από τους Παριζιάνους δίνουν και παίρνουν, την ώρα που κάνουν παρέλαση ονόματα υποψηφίων διαδόχων του, με το πιο ηχηρό από αυτά να είναι δίχως αμφιβολία εκείνο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο ίδιος εμφανιζόταν αρνητικός στο να βρεθεί στους πρωτευουσιάνους όμως η συγκεκριμένη συνθήκη ενδέχεται να μην υφίσταται πλέον. Και αυτό γιατί σύμφωνα με το "RMC" ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Παρί και εκείνος που θα πάρει τελικά τη σκυτάλη από τον Ποτσετίνο αυτό καλοκαίρι και θα καθοδήγησει την παρέα των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Την είδηση αυτή έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην εκπομπή "After Foot" το βράδυ της Πέμπτης (9/6) γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RMC", με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο να είναι μάλιστα από τους πρώτους που είχε αποκαλύψει τόσο την απόκτηση του Μέσι από την Παρί το καλοκαίρι του 2021 όσο και την παραμονή του Εμπαπέ στους Παριζιάνους παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ των Μαδριλένων.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ