ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί μένει εκτός δράσης μέχρι το φινάλε του 2023

Ο Γουαρέν Ζαϊρ-Εμερί με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μαρσέιγ για την Ligue 1 | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Γουαρέν Ζαϊρ-Εμερί με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μαρσέιγ για την Ligue 1 | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Ο τραυματισμός που απεκόμισε ο Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γαλλίας με το Γιβραλτάρ μόνο επιπόλαιος δεν ήταν, με την "Equipe" να αναφέρει πως ο 17χρονος μέσος της Παρί δεν θα επιστρέψει στα γήπεδα πριν την έναρξη του 2024.

Από το όνειρο στον εφιάλτη μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών. Ο Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί έδωσε σάρκα και οστά σε ένα τρελό όνειρο αφού σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, σε ηλικία 17 ετών και 255 ημερών, και έγινε ο δεύτερος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, όμως η ίδια φάση τον υποχρέωσε να αποχωρήσει από το γήπεδο λόγω τραυματισμού από επικίνδυνο τάκλιν αντιπάλου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρός, γιατί όταν υπάρχει κάταγμα, είναι για μήνες. Είναι πάντως ένας σημαντικός τραυματισμός που σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να επουλωθεί", τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ την Κυριακή (19/11) στην τηλεοπτική εκπομπή "Téléfoot", με την εκτίμησή του να επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ της "Equipe", σύμφωνα με την οποία ο παίκτης δεν θα προλάβει να επιστρέψει στη δράση μέσα στο 2023.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνται πως αυτή είναι η δεύτερη σεζόν στην επαγγελματική καριέρα του και η δεύτερη στην Παρί, με τον ανήλικο μέσο να μετράει 31 συμμετοχές (2 γκολ) την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει φέτος απολογισμό 15 συμμετοχών και 2 γκολ με τη φανέλα των Παριζιάνων.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ